Music System BT 7 990 kr

Bluetooth streaming / FM mottagning / AM mottagning / AUX-ingång / Väckarklocka / CD-spelare / Fjärrkontroll / Stereo

Music System BT

Med Tivoli Audio ursprungliga Music System var vårt mål var att designa ett fantastiskt ljud, kompakt ljudsystem. I processen, vi slutade att sätta en ny standard för en allt-i-ett-stereosystem. Många har försökt att efterlikna det, men i slutändan finns det bara en musiksystem... förrän nu.

kontroll, snooze, sleep timer, och två oberoende alarm. Music System BT: Tivoli Audio är allt-i-ett-systemet fick just en uppgradering.

Välj en färg
Gratis frakt
På alla beställningar över 1499 Kr.
3-5 dagars leveranstid
Om beställts före kl.13:00
30 dagars gratis testperiod
Gillar du inte det? Returnera den.
2 års garanti
alltid vara säker.

Om detta produkt

Med Tivoli Audio ursprungliga Music System var vårt mål var att designa ett fantastiskt ljud, kompakt ljudsystem. I processen, vi slutade att sätta en ny standard för en allt-i-ett-stereosystem. Många har försökt att efterlikna det, men i slutändan finns det bara en musiksystem ... förrän nu.

Music System BT utmärker sig genom att införa trådlös Bluetooth-teknik. Strömma din favoritmusik från din smarta mobil, dator, eller bärbar dator med Bluetooth Music System BT utan kablar. Du kommer ändå att få Tivoli Audio Engineering drag som sätter Music System kända... separata förstärkare, anpassade drivrutiner och justerbar bottomfiring subwoofer. Vi har också behållit vår populära SpacePhase™ Wide-mode, vilket ger ett expansivt ljud och dubbla, bakåtriktade bassportar ger utökad basrespons.

Funktionerna i den ursprungliga Music System är ombord, inklusive FM RDS/AM/CD, stor display, digital klocka med batteri back-up, självständigt fungerande fjärrkontroll, snooze, sleep timer, och två oberoende alarm. Music System BT: Tivoli Audio är allt-i-ett-systemet fick just en uppgradering.