Music System Three 3 990 kr

Bluetooth streaming / FM mottagning / AM mottagning / AUX-ingång / Väckarklocka / Fjärrkontroll / Stänkskydd / Stereo

Music System Three

Vi introducerar Tivoli Audio nästa generations bärbara musiksystem. Det strömmar din musik har Tivolis kända FM-radio , och låter dig njuta av din musik 20+ timmar på en enda laddning med ett inbyggd litium-ion uppladdningsbart batteri.


Välj en färg
Choose a cabinet
Totalt
Gratis frakt
På alla beställningar över 1499 Kr.
3-5 dagars leveranstid
Om beställts före kl.13:00
30 dagars gratis testperiod
Gillar du inte det? Returnera den.
2 års garanti
alltid vara säker.

Om detta produkt

Nu introduceras Tivoli Audios nästa generation av bärbara musiksystem. Den streamar din musik, har Tivolis välkända FM mottagare och med det inbyggda uppladdningsbara litium-jon batteripaketet kan du njuta av musik i över 20 timmar på endast en uppladdning. Oavsett om du befinner dig på stranden, i en park eller hemma kan du ta med dig detta kompakta, lätta musiksystemet som levererar högkvalitativt ljud vart du än går.

Med möjlighet att spela via AM, FM och Bluetooth är den allt du behöver. Anslut ditt Music system Three trådlöst till din smartphone, platta, laptop eller annan Bluetoothenhet och du kommer att kunna njuta av din musik från dina favoritappar såsom Spotify, iTunes, Tivoli Internet App eller den musiktjänst du föredrar. När Music System Three ställs in ansluter den automatiskt till närmsta tillgängliga station, det går också att ställa in systemet på dina favoritstationer med hjälp av fjärrkontrollen. Och eftersom Music System Three är bärbar kommer du att kunna njuta av din musik var du än befinner dig.

Innovationen fortsätter med det uppladdningsbara litium-jon batteripaketet. När fulladdat kan musik spelas i över 20 timmar, tillräckligt för att klara av en hel partykväll på stranden, parken eller i hemmet. För enkel transport av musiksystemet har vi designat ett integrerat bärhandtag, som också fungerar som förvaringsutrymme för den medföljande fjärrkontrollen.

Med fjärrkontrollen kan du styra alla funktioner av Music System Three. På enhetens framsida finns möjlighet att välja ljudkälla, att ställa in stationsinställningar och lättinställda alarm. På LCD skärmen syns RDS stationsinformation då det finns tillgängligt samt information om låtarna du spelar via Bluetooth. Med det multifunktionella kontrollhjulet, i borstad metall, sätter du på och av enheten samt justerar volym och snooze. Andra funktioner är den externa teleskop antennen, hörlursutgång och AUX-ingång. Music System Three+ använder vår egenutvecklade ”wide mode teknologi” som ger dig en bred och högkvalitativ ljudbild. Med hjälp av de dubbla basutgångarna på systemets baksida får du en modern och kraftfull bas. Detta kompakta ljudsystem producerar en kraftfull högkvalitativ ljudbild, som passar de flesta öron!